Cum se construieşte în Mamaia. Apele uzate, deversate direct în Marea Neagră

Cum se construieşte în Mamaia. Apele uzate, deversate direct în Marea Neagră

FOTO Poliţia Locală Constanţa

Investitorii imobiliari din zona de Nord a staţiunii Mamaia construiesc uitând, în unele cazuri, de normele de protecţia mediului. Apele uzate de pe şantiere ajung în Marea Neagră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii locali ai municipiului Constanţa au amendat zilele trecute o persoană fizică ce deversa ape uzate direct în Marea Neagră. Apele uzate proveneau de pe un şantier.

„La data de 21.03.2018, lucrătorii instituţiei au depistat în zona Mamaia Nord o persoană fizică care deversa ape uzate în apele de suprafaţă (Marea Neagră).Ţinând cont de fapta săvârşită, persoană în cauza a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 3.000 lei în conformitate cu OUG 195/2005 privind protecţia mediului”, transmite Poliţia Locală Constanţa.

Reprezentanţii primăriei menţionează că acţionează atât din oficiu, cât şi la solicitarea cetăţenilor pentru combaterea încălcării normelor legale privind protecţia mediului.

Pe aceeaşi temă:

Cine e beneficiarul construcţiei care a fost autorizată ilegal de primarul şi viceprimarul Constanţei pe plaja din Mamaia

Maratonul Nisipului, sub semnul Centenarului. Cei prezenţi la start vor purta pe tricou cu însemnele tricolorului 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările