Cum se va circula cu trenul spre litoral în minivacanţa de Paşti şi de 1 Mai

Cum se va circula cu trenul spre litoral în minivacanţa de Paşti şi de 1 Mai

Veselie în trenul de litoral Sursa Flower Power Fest Vama Veche

În minivacanţa prilejuită de Sărbătorile de Paşte şi 1 Mai, CFR Călători scoate în circulaţie toate trenurile din parc, pe care le vor suplimenta către litoral.

Operatorul feroviar spune că programează suplimentar, operativ - în funcţie de disponibilităţi - capacităţi de transport pe rutele la care se înregistrează cele mai mari solicitări.

Astfel, CFR Călători suplimentează de Sărbători trenurile către cele mai solicitate destinaţii pentru petrecerea minivacanţei de Paşti şi de 1 Mai. Acestea vor fi suplimentate cu vagoane şi vor fi introduce trenuri directe, în perioada 26 aprilie - 1 mai, din Bucureşti Nord, Iaşi / Suceava, Timişoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Braşov, spre Constanţa şi staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

Pasagerii pot beneficia de reduceri importante prin alegerea ofertei tarifare potrivite, cu diversele discounturi acordate. De exemplu,pentru călătoria dus-întors se acordă o reducere de 10%, preţul pentru ruta Bucureşti – Constanţa şi retur la tren IR, clasa a 2-a, fiind de 108,10 lei.

De asemenea, studenţii pot călători gratuit conform legii. Totate reducerile sunt prezentate în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic local/Oferte.

La călătoria cu trenurile InterRegio care circulă pe secţia Constanţa – Mangalia vor fi aplicate în perioada minivacanţei reduceri între 48% şi 56% pentru biletele la tarif întreg şi copil, clasa a 2-a, iar tariful de rezervare a locului se achită integral. La aceste trenuri InterRegio vor fi valabile şi abonamentele pentru tren Regio emise pentru ruta Constanţa – Mangalia şi retur.

Pentru evitarea aglomeraţiei din ziua plecării trenului, recomandăm pasagerilor să-şi procure din timp legitimaţiile de călătorie. Acestea pot fi achiziţionate cu anticipaţie:  online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele de vânzare bilete din gări; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR; de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism).

Programul agenţiilor de voiaj CFR de Paşte şi 1 Mai: vor fi deschise punctul de lucru din Aeroportul Otopeni şi agenţiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti, Iulius Mall din Iaşi, conform programului de lucru al centrelor comerciale, iar restul agenţiilor vor fi închise.

„Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pasagerii să se asigure că au achiziţionat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren şi/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din staţii“, recomandă CFR Călători. 

Pe aceeaşi temă: 

Cum arată plajele înainte de minivacanţa de 1 Mai. Peste 150 de tone de deşeuri au fost adunate de pe nisip 

Din 15 aprilie poţi ajunge la mare cu doar 50 de lei. Ce trenuri private circulă

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: