Cum a ajuns un simbol comunist în programul electoral al lui Mohammad Murad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mohammad Murad şi CEC-ul promis seniorilor Mangaliei
Mohammad Murad şi CEC-ul promis seniorilor Mangaliei

Candidatul independent Mohammad Murad la Primăria Mangalia mai bifează o promisiune excentrică: un carnet de CEC, în valoare de 10.000 de lei, pe care îl vor primi bătrânii. „Face parte din programul meu electoral“, a explicat omul de afaceri.

Carnetele CEC, nelipsite din viaţa românilor înainte de 1989, poartă acum mesaje electorale. Mohammad Murad, candidat independent la Primăria Mangalia, le-a transmis seniorilor următorul mesaj: „Dacă voi ajunge primar, din dorinţa de a fi mai aproape de nevoile şi aşteptările dumneavoastră cu lucruri concrete, voi iniţia programul Carnetul de Economii al Seniorului Mangaliei, prin care mă angajez şi garantez că voi pune în aplicare toate promisiunile făcute în timpul campaniei electorale. Dumneavoastră nu veţi mai cheltui banii pe aceste servicii şi produse (în următorii 4 ani)“. 

Mohammad Murad a explicat faptul că este vorba de un proiect pe care l-a prezentat în programul său electoral şi pe care şi-l va asuma dacă va ajunge primar. „Legat de articolele aparute în presa online privind distribuţia CARNETULUI DE ECONOMII AL SENIORULUI MANGALIEI doresc să fac urmatoarele precizări:

- clubul seniorilor Mangaliei este un proiect pe care l-am prezentat în programul meu electoral şi pe care mi-l voi asuma în totalitate, dacă voi ajunge primar

- toţi membrii clubului vor beneficia de facilităţile şi avantajele nominalizate în cadrul CARNETULUI DE ECONOMII AL SENIORULUI MANGALIEI.

Pentru a evita discuţiile apărute în mediul on-line, mă angajez că voi continua acest program şi voi respecta toate promisiunile angajate, daca voi ajunge primar al Mangaliei.

Vă mulţumesc, Mohammad Murad“. 

Mohammad Murad CEC

Sociologul Sebastian Lăzăroiu a sancţionat imediat gestul candidatului într-o postare pe Facebook: „Am văzut multe în campanii, dar asta mi se pare cea mai spectaculoasă escrocherie electorală din ultimii 30 de ani. Un fel de carnet de cecuri pe care il dai bătrânilor. Valoarea totală de 10.000 de lei se împarte în pelerinaj, spa, excursie la Ierusalim etc. Completezi datele personale şi candidatul îţi promite că le vei primi pe toate dacă iese primar. Să remarcăm şi culoarea de pe copertă, atât de familiară vârstnicilor. Pot să înţeleg multe trucuri politicianiste, dar să manipulezi in halul ăsta speranţele unor oameni amărâţi trece de orice limită a abjecţiei. Ăsta nu e prietenul lui Rareş Bogdan?“

Pe aceeaşi temă: 

Mohammad Murad şi-a anunţat candidatura la Primăria Constanţa îmbrăcat jumătate în salopetă şi jumătate în halat de medic

Mohammad Murad, despre premierul Ludovic Orban: „Nu ştie să facă nimic. În viaţa lui n-a dat un salariu“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite