Crosul lui Moş Crăciun. Constănţenii vor alearga costumaţi în Moş Crăciun

Crosul lui Moş Crăciun. Constănţenii vor alearga costumaţi în Moş Crăciun

Crosul lui Moş Crăciun

Constănţenii, costumaţi în haine tradiţionale, vor lua startul întrecerii la Teatrul National de Operă şi Balet „Oleg Danovski”. Ei vor alerga pe o distanţă de 1,5 kilometri, în jurul Parcului Operei din Constanţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 20 decembrie, la Constanţa, are loc Crosul lui Moş Crăciun, „Santa Run“. Constănţenii, costumaţi în haine tradiţionale, vor lua startul întrecerii la Teatrul National de Operă şi Balet „Oleg Danovski”. Ei vor alerga pe o distanţă de 1,5 kilometri, în jurul Parcului Operei din Constanţa.
 
La sfârşitul alergării, participanţii vor primi premii, ceai şi vin fiert, iar atmosfera va fi întreţinută cu muzică şi multă voie bună. 
 
Cei interesaţisă participe la cursa “SantaRun” sau la Maratonul Nisipului 2016, se pot înscrie online pe website-ul evenimentului,www.maratonulnisipului.ro.
 
Evenimentul sportiv-distractiv, organizat de Asociaţia Sportivă Sanasport, face parte din proiectul internaţional „Maratonul Nisipului 2016“, are ca scop promovarea sportului de masă în rândul comunităţii. Este singurul maraton din Europa care se desfăşoară pe nisip. 
 
Evenimentul internaţional “Maratonul Nisipului” - ediţia a III-a va avea loc în data de 27 martie 2016, în staţiunea Mamaia, şi se adresează atât alergătorilor amatori, cât şi sportivilor de performanţă şi reprezintă un mijloc inedit de promovare a sportului de masă şi a noului litoralul românesc la nivel internaţional.
 
Evenimentul conţine trei probe competitive: cursa individuală de maraton (42,195 km), cursa de semimaraton (21,097 km) şi cursa de 10 km şi inedita cursă populară „Family Run”, care doreşte să promoveze sportul în familie şi să lupte împotriva obezităţii infantile, fenomen care a atins cote alarmante în ultimii ani, în România.
 
“SantaRun este o cursă prin care ne dorim ca oamenii să resimtă bucuria Sărbătorilor de Iarnă, aşa cum o făceau când erau copii. Am ales o distanţă mai mică decât cea cu care s-au obişnuit alergătorii noştri tradiţionali, deoarece ne dorim ca din ce în ce mai mulţi oamenii să vină, să se bucure de alergare, să socializeze şi să simtă că sportul nu este un chin, ci o adevărată plăcere.
 
La finalul cursei, participanţii vor fi serviţi cu ceai şi vin fiert din partea noastră şi se vor bucura, cum se cuvine, de venirea Sărbătorilor”, declară Daniel Antonaru, preşedintele Asociaţiei Sportive “Sanasport” şi managerul proiectului internaţional “Maratonul Nisipului”.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: