Cros de Halloween la Constanţa. Cele mai haioase costume vor fi premiate

Cros de Halloween la Constanţa. Cele mai haioase costume vor fi premiate

Halloween, sărbătoarea costumelor

În data de 31 octombrie 2015, începând cu ora 17.00, va avea loc crosul HelloWeRun, primul cros costumat din Constanţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Startul crosului se va da pe 31 octomrie, începând cu ora 17.00, iar traseul va fi Piaţa Ovidiu – Bulevardul Tomis – Muzeul de Arta Populară Constanţa – Muzeul Naţional de Istorie şi Arheologie – Piaţa Ovidiu, pe o distanţă de doi kilometri.
 
Cele mai amuzante costume vor fi premiate, iar după momentul de premiere festivitatea va continua cu muzică, ceai şi vin fiert.
 
Evenimentul, care face parte din proiectul internaţional “Maratonul Nisipului 2016”, are menirea de a promova sportul de masă.
 
HelloWeRun este primul eveniment care deschide oficial pregătirea pentru Maratonul Nisipului 2016. Evenimentul internaţional “Maratonul Nisipului” - ediţia a III-a va avea loc în data de 27 martie 2016, în staţiunea Mamaia, şi se adresează atât alergătorilor amatori, cât şi sportivilor de performanţă.
 
Cei interesaţi să participle la cursa “HelloWeRun” sau la Maratonul Nisipului 2016 se pot înscrie online pe website-ul evenimentului, www.maratonulnisipului.ro.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: