Doi fraţi din Constanţa s-au calificat la X Factor. Cristian l-a făcut pe Brenciu să danseze pe scenă, iar Alex a fermecat-o pe Delia

Doi fraţi din Constanţa s-au calificat la X Factor. Cristian l-a făcut pe Brenciu să danseze pe scenă, iar Alex a fermecat-o pe Delia

Cristian Goaie şi Horia Brenciu, pe scena X Factor Sursă foto xfactor.a1.ro

Cristian Goaie este un adolescent talentat din Constanţa, cu mari şanse la podiumul X Factor 2014. La 16 ani, Cristian a revigorat cu vocea lui juriul format din Horia Brenciu, Delia Matache şi Ştefan Bănică. Iar Brenciu a venit chiar pe scenă să danseze cu el.

Ştiri pe aceeaşi temă

Organizatorii spun că tânărul Cristian Goaie are toate şansele să „rupă“ juriul X Factor: „Are un look mişto, carismă şi un glas bun“. Delia l-a remarcat de cum a păşit pe scenă. „Îmi place cum te-ai îmbrăcat“, l-a complimentat ea.

Cristian a cântat melodia „Forget you“ a lui Cee Lo Green cu o lejeritate de vedetă. Juriul s-a bucurat, dar un amănunt din prestaţia lui i-a atras critica juraţilor. Deşi se lăudase cu „un as în mânecă - dansul“, constănţeanul nu a schiţat nicio mişcare de dans.

Horia Brenciu decide să-l susţină şi vine pe scenă alături de el. Îi arată cum să se mişte pe ritmul piesei, Cristian îl urmează, dar juriul tot nu se declară mulţumit. „Te-ai pleoştit aşa, e ca şi cum ţi-aş da un şut în nume. Tu nu ştii ce zace în tine. Puştiul are potenţial! Când îi vine mintea la cap, o să înţeleagă - răspunsul meu este NU“, l-a taxat Bănică.

Delia i-a mai acordat o şansă, iar salvarea a venit de la Brenciu. „Vezi cureaua asta? Data viitoare, dansezi!“, i-a pus în vedere solistul şi l-a trimis în culise la repetiţii.

„Am avut emoţii“, a motivat Cristian. Fratele său bun, Alex Florea, concurează şi el la X Factor. Cristian consideră că prezenţa lui Alex este talismanul său. Fratele cel mare a explicat enigma numelor diferite de familie: „Când m-am născut, tata nu a putut să mă recunoască, era în armată, aşa că am rămas cu numele mamei“, a precizat Alex, care vede partea plină a paharului.

Opusul lui Cristian, Alex a interpretat piesa rock a lui Nickelback „How you remind me“. Constănţeanul le-a spus juraţilor că o să câştige concursul. „Bravo, mă băiatule, eşti bun! Atitudine, forţă, energie - răspunsul meu e DA!“, a confirmat Bănică speranţele tânărului, iar Delia şi Horia au fost de aceeaşi părere.

Vă mai recomandăm

VIDEO Averea lui Dragnea, expusă în videoclipul lui Alex Maţaev, iubitul fiicei vicepremierului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările