Crimă şi viol într-un sat din judeţul Constanţa. Tatăl omorât, iar fiica violată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto: europa press
foto: europa press

Poliţia îl caută la această oră pe individul care a intrat în cursul nopţii în casa unei familii din localitatea Corbu, judeţul Constanţa. Tatăl a fost omorât.

UPDATE Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat ca este vorda de "ore" până când criminalul va fi prins. Poliţia ar avea in acest moment un cerc de suspecţi.

La locul crimei au ajuns specilişti ai Institutului National de Criminalistică si ai IGPR.

Un individ  a intrat în această noapte în casa unei familii din localitatea Corbu. Din primele informaţii, se pare că tatăl familiei a fost omorât prin injunghiere, fiica de 20 de ani a fost violată. Apelul la 112 ar fi fost făcut chiar de sora minoră a fetei violate.

Fata a fost dusă la spital.

Poliţiştii fac cercetări pentru princerea criminalului.

 „M-a sunat soţia la ora 4 fără 20 şi mi-a spus că a intrat cineva peste ei, a băgat cuţitul în fratele meu şi a violat-o pe fata cea mare. Erau foarte speriaţi. Trei copii erau în casă. A luat-o pe fata cea mare, iar fratele meu a încercat să-şi apere fata. N-am nicio idee ce s-a întâmplat, am rămas surpinşi. Fratele şi cumnata mea erau oameni obişnuiţi, munceau”, a declarat pentru Ziua de Constanţa fratele celui omorât.

Citeşte şi:

Protecţia Consumatorilor lansează „Comandamentul Litoral 2021”

Istoria cosmopolită a Dobrogei la un click distanţă. 12 cetăţi sunt promovate într-un proiect cultural inedit

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite