Cozi lungi la frontiera cu Bulgaria în ajun de Paşte. Românii vor să cumpere vigneta la graniţă, deşi poate fi plătită şi online

Cozi lungi la frontiera cu Bulgaria în ajun de Paşte. Românii vor să cumpere vigneta la graniţă, deşi poate fi plătită şi online

Coadă la punctul de trecere a frontierei de la Vama Veche, la graniţa cu Bulgaria Sursa Poliţia de Frontieră

Punctul de frontieră de la Vama Veche este blocat de maşini ai căror posesori vor să cumpere pe loc vignetele pentru Bulgaria. Poliţia de Frontieră insistă că această taxă de drum poate fi plătită şi online, scutind mult timp.

Cel mai aglomerat punct de frontieră din judeţul Constanţa este Vama Veche, acolo unde autovehiculele fac coadă pentru a trece în Bulgaria. 
 
Poliţia de Frontieră recomandă ca pentru evitarea aglomerărilor în punctele de frontieră de la graniţa cu Bulgaria, participanţii la trafic să cumpere vignete online prin intermediul site-urilor web: www.bgtoll.bg  (acest site având şi meniu în limbă romană) sau www.vinetki.bg, la acelaşi preţ.
 
„Este aglomerat la Vama Veche din cauza faptului că participanţii la trafic achiziţionează vigneta din punctul de trecere a frontierei. Insistăm cu recomandarea aceasta, ar ajuta mult la decongestionarea traficului în punctele de trecere“, transmite Poliţia de Frontieră. 
 
În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei au tranzitat aproximativ 17.500 de persoane şi 4.860 mijloace de transport.
 
Cel mai tranzitat este P.T.F. Vama Veche cu aproximativ 11.200 persoane şi 2.870 mijloace de transport.
 
Într-o perioadă normală tranzitează aproximativ 4.000 persoane şi 1.400 mijloace de transport, iar în P.T.F. Vamă Veche - aproximativ 1.450 persoane şi 430 mijloace de transport. 
 
Pe aceeaşi temă: 
 
 
 
  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: