Copiii botează cea mai nouă vedetă a Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa

Copiii botează cea mai nouă vedetă a Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa

Numele cerbului va fi stabilit prin concurs

S-a născut în urmă cu două luni şi, iniţial, nu i s-a dat nicio şansă de viaţă: este vorba despre un pui de cerb lopătar, de culoarea albă, ceea ce este o raritate în specia sa. Puiul, o femelă, va fi botezat diseară, în urma unui concurs. 

Ştiri pe aceeaşi temă

În ultima lună, toţi vizitatorii Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii au primit un talon de concurs, pe care l-au completat cu datele lor şi cu numele propus pentru femela de cerb lopătar. Taloanele vor fi extrase de membrii grupului „Alegria“. Iniţial vor fi selectate zece taloane, iar toţi cei zece câştigători vor primi drept premiu o invitaţie VIP de acces gratuit, pentru un an, în incinta complexului. Doar un singur talon va fi ales pentru a boteza puiul de cerb lopătar.

Femela este o raritate în specia sa: ea a moştenit culoarea albă a blănii de la mama sa deşi, de regulă, aceasta nu este o caracteristică genetică transmisibilă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările