Containere instalate în curtea Spitalului de Infecţioase pentru personalul medical

Containere instalate în curtea Spitalului de Infecţioase pentru personalul medical

Sursa foto Primăria Constanţa

Patru containere au fost instalate în curtea Spitalului Clinic de Boli Infecţioase din Constanţa, unde personalul medical se poate odihni.

Patru containere ca spaţii de odihnă pentru personalul medical de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase au fost instalate în curtea unităţii. Containerele sunt compuse dintr-o cameră şi o baie şi vor fi racordate, în cel mai scurt timp posibil - promite municipalitatea, la reţeaua de apă, canalizare, căldură şi electricitate. Spaţiile dispun de pat, masă, aer condiţionat, aerotermă şi duş. 

„Pentru a veni în sprijinul personalului medical din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase, cu sprijinul Asociaţiei „Dăruieşte aripi”, am amplasat în curtea unităţii medicale 4 containere în care medicii, asistentele şi infirmierele îşi pot trage sufletul câteva clipe.

În aceste containere, cadrele medicale se pot odihni, pot mânca, pot face duş, mai ales că cei mai mulţi dintre ei nici nu mai ajung acasă, muncesc non-stop de când acest coşmar s-a abătut asupra noastră“, a anunţat Primăria Constanţa.

Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanţa, a transmis: „Vreau să le mulţumesc într-un mod special medicilor, asistentelor, infirmierilor de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase, pentru eroismul de care dau dovadă. Lucrează în weekend, lucrează non-stop, nu mai contează tură, nu mai contează gardă... Oamenii aceştia sunt aici pentru noi. Tocmai de aceea, în numele dumneavoastră, le mulţumesc!” 

SURSA FOTO Primăria Constanţa

Pe aceeaşi temă: 

Românii din Italia ajung în carantină la Techirghiol. Al patrulea avion, de la Veneţia, va sosi în această seară

Ofiţer de marină din Constanţa, vindecat de COVID-19: „A fost o încercare în viaţa mea. Să nu mai repetăm greşelile!“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: