Contabilii spitalului Cernavodă au dat un „tun” de 17 miliarde de lei !

Anchetă de proporţii la Spitalul din Cernavodă: economista, contabila şi şefa de personal al unităţii medicale sunt cercetaţi după ce au prejudiciat unitatea sanitară cu 17 miliarde de lei vechi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iulia Ionel- economista şi Maria Izabela Halovschi- şefa de personal sunt învinuite că în perioada 2007- 2010 au falsificat ştate de plată iar suma astfel obţinută, trei miliarde de lei vechi şi-au trimis-o direct pe cardurile de plată. Cel mai mare prejudiciu este pus în sarcina Adelei Dode, contabila spitalului care a falsifiat documente iar diferenţa de 14 miliarde lei vechi a trimis-o în conturile SC Catering SRL, firma soţului său, Marian Dode. Dode este fratele comandantului Poliţiei Mamaia, Iulian Dode.
Anchetatorii le-au pus pe cele trei sub învinuire pentru delapidare. Oamenii legii bănuiesc că femeile nu au falsificat doar ştate de plată ci şi facturile de achiziţii.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările