UPDATE Constănţenii care locuiesc în cartierul Tomis Nord au rămas fără căldură. Aproape de prânz s-a reluat furnizarea energiei termice

UPDATE Constănţenii care locuiesc în cartierul Tomis Nord au rămas fără căldură. Aproape de prânz s-a reluat furnizarea energiei termice

Caloriferele au fost doar obiect de decor vineri noaptea

Locuitorii din cartierul Tomis Nord a rămas fără căldură în apartamente, în nopţile în care temperatura a coborât mult sub 0 grade Celsius.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Începând cu ora 11.30 a început să fie reluată furnizarea energiei termice.

Vineri noaptea, căldura a fost sistată în cartierul constănţean Tomis Nord, din cauza unei avarii. CET Palas a întrerupt, începând cu ora 20.00, alimentarea cu agent termic către 11 puncte termice din cartierul Tomis Nord.

Potrivit reprezentanţilor RADET Constanţa, avaria a apărut la ora 18.00, iar CET Palas a luat decizia să sisteze, treptat, alimentarea cu apă caldă şi căldură către locuitorii din Tomis Nord, începând cu ora 20.00.

„Ne-am căutat caloriferele electrice şi alte surse de încălzire, întrucât spre dimineaţă se făcuse foarte frig în apartament“, au spus oamenii.

CET Palas estimează ca va remedia situaţia sâmbătă.

Vă mai recomandăm:

Gigacaloria scade pentru toţi constănţenii la 310 lei. Toate subvenţiile acordate până acum rămân valabile

Radu Mazăre a anunţat o nouă reducere la încălzire pentru cei care au deja subvenţie. Măsura este valabilă doar pentru 2014 dacă nu sunt recuperate acţiunile de la port

Gigacaloria din Constanţa se scumpeşte. Majorarea o suportă municipalitatea


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările