Constănţenii, chestionaţi cu privire la activitatea Poliţiei Locale

Constănţenii, chestionaţi cu privire la activitatea Poliţiei Locale

FOTO Călin Gavrilaş

Primăria municipiului Constanţa a lansat în mediul on-line un chestionar cu privire la activitatea Poliţiei Locale. Oamenii pot răspunde la cele opt întrebări până în data de 15 aprilie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Constănţenii pot să-şi exprime opinia cu privire la zonele în care Poliţia Locală ar trebui să acţioneze, prioritatea în domeniul circulaţiei publice, a disciplinei în construcţii sau a protecţiei mediului.

„Chestionarul conţine 8 întrebări care vizează modul de apărare a drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private şi publice, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor în următoarele domenii: ordinea şi liniştea publică, circulaţia pe drumurile publice, protecţia mediului, activitatea comercială, disciplina în construcţii şi afişajul stradal”, precizează primăria Constanţa.

Răspunsurile la acest chestionar sunt confidenţiale şi vor fi folosite pentru luarea unor decizii de eficientizare a activităţilor desfăşurate pe plan local referitoare la nevoile cetăţenilor conform atribuţiilor conferite de lege.

Chestionarul poate fi completat până pe 15 aprilie.

Pe aceeaşi temă:

Chestionar pentru soarta Cazinoului din Constanţa: „Cu ce bani vreţi să fie restaurat? Ce vreţi să facem din el?“

Constănţenii, chestionaţi pe tema accesului autoturismelor în zona Peninsulară




 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările