Constanţa: UPDATE Mai bine de nouă ore de luptă cu focul

Maraton în lupta cu flăcările pentru pompierii constănţeni. Azi-noapte, la ora 11.00, printr-un apel la 112 a fost anunţat un incendiu la marginea localităţii Ciocârlia de Sus. O maşină de intervenţie a ajuns la faţa loculuui şi a început lupta cu iadul.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Ora 11.20 Militarii au reuşit să lichideze focul. Urmează stabilirea cauzei care a dus la izbucnirea incendiului şi evaluarea pagubelor. Depozitul de furaje aparţine fostului primar al comunei, Nicolae Marghiol, care a fost anunţat de localnici că lucerna a luat foc. Peste 300 de tone de furaj au fost distruse de foc, paguba ridicându-se la aproape 300.000 de lei.

În urma cercetărilor, pompierii au stabilit că focul a fost pus intenţionat.

UPDATE Ora 9.15 Pompierii se chinuie încă să stingă incendiul. Militarii de la Detaşamentul Medgidia sunt sprijiniţi de colegii de pe o autospecială de la Constanţa.

Focul s-a întins la 17.000 de baloţi de lucernă uscată, iar pompierii încă se mai mai află la faţa locului. A fost nevoie de trei maşini de intervenţie pentru a domoli văpaia, care încă arde mocnit. Reprezentanţii ISU Dobrogea spun că schimbul de dimineaţă va merge să îi înlocuiască pe militarii care luptă de mai bine de nouă ore cu flăcările.

Vom reveni cu amănunte!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările