Constanţa: UPDATE / Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, în vizită la Spitalul Judeţean

Dr. Raed Arafat face în acest moment o vizită la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Update ora 17.15

Scopul vizitei lui Raed Arafat la Constanţa a fost de a vedea cum au decurs lucrările la noul corp de Primiri a Urgenţelor, dar şi să verifice funcţionalitatea şi respectarea circuitelor.

După un tur complet al actualei Unităţi de Primire a Urgenţelor şi după vizitarea corpului nou de clădire, Arafat a spus că acesta poate fi dat oricând în folosinţă.

„Spaţiile sunt extrem de bine gândite şi mari. Ele permit o îngrijire de o calitate net superioară faţă de ceea ce s-a făcut până acum în ultimii ani în Constanţa, în nişte spaţii înghesuite şi fără pic de lumină. Acest  spaţiu modern poate fi comparat chiar cu oricare altul din Europa“, a declarat ministrul secretar de stat.

El le-a sugerat cadrelor medicale care i-au arătat Urgenţa că ar mai trebui dărâmaţi nişte pereţi pentru a se putea crea culoare de legătură cu partea nerenovată.

„Cazurile care reprezintă urgenţe majore şi partea de supraveghere vor trece pe aici, unde se va deschide o uşă, iar partea de urgenţe minore va rămâne în Urgenţa veche până când aceasta va intra în reparaţii“, a precizat Arafat.

În acest moment, medicul se află în Unitatea de Primiri a Urgenţelor alături de directorul unităţii medicale, Dan Căpăţână, şi ceilalţi directori a spitalului.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările