Constanta: Turiştii şi localnicii pot vizita trei nave japoneze

Constanta: Turiştii şi localnicii pot vizita trei nave japoneze

Constanta: Turiştii şi localnicii pot vizita trei nave japoneze

Vapoarele se află în dana pasageri a Portului Constanţa, iar oamenii vor putea urca, mâine, la bord între orele 9.30 şi 11.00, dar şi de la 13.30 la 16.00. Seara, fanfarele Forţelor Navale Române şi Japoneze vor susţine un concert pe faleza de la Cazinoul din oraş.


Navele Kashima, Shimayuki şi Yuugiri efectuează un marş de instrucţie de 145 de zile, sub comanda contraamiralului Masao Kawamura.

Mâine, între orele 9.30 şi 11.00 şi 13.30 şi 16.00, cele trei nave japoneze acostate la dana pasageri a portului Constanţa vor putea fi vizitate de populaţie. De la ora 19.00, fanfarele militare ale Forţelor Navale din Japonia şi România vor concerta pe faleza Cazinoului din Constanţa.

La bord se află cadeţi ai Institutului Forţelor Navale de Autoapărare şi echipaje totalizând 710 militari. Programul marşului prevede escale în 13 ţări din Asia şi Europa.  În timpul escalei de la Constanţa vor avea loc întâlniri cu autorităţile localeşi se vor face vizite la Academia Navală Mircea cel Bătrân, Şantierul Naval Constanţa şi obiective turistice.

Cele trei nave şcoală japoneze se vor afla în Constanţa între 19 şi 22 iunie pentru a sărbători 50 de ani de la reluarea relaţiilor diplomatice dintre Japonia şi România.
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: