Constanţa: Salvaţi-l pe Costin!

Constanţa: Salvaţi-l pe Costin!

Costin, alături de mama sa

Constantin Ionuţ Dragu este un copil în vârstă de numai 11 luni care are nevoie de ajutorul semenilor pentru a putea face primii paşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Micuţul a fost diagnosticat de la naştere cu o gravă malformaţie cerebrală, microcefalie şi hipogenezie corp calos. Cadrele medicale le-au dat însă şanse de recuperare părinţilor săi, care fac tot posibilul pentru a-şi salva copilul.

Pentru că familia nu dispune de finanţele necesare tratamentului, firma Xalter Event a organizat aseară, în clubul Vansses din Constanţa o gală umanitară al cărei scop a fost strângerea de fonduri.

Evenimentul numit „Christmas dream for an angel named Costin” a reunit într-un ambient elegant, designeri de modă, trupe de dans şi numeroşi alţi artişti dedicaţi acestei cauze, astfel încât să-i poată oferi copilaşului posibilitatea unei vieţi liniştite.

Mama micuţului, Geanina Dragu a declarat că tratamentul lui Costin o costă peste 6.000 de lei lunar şi se află în incapacitate de a-i mai plăti copilului procedurile de care are nevoie.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: