Constanţa: Reţea de falsificatori de carduri descoperită la Mangalia

Constanţa: Reţea de falsificatori de carduri descoperită la Mangalia

Constanţa: Reţea de falsificatori de carduri descoperită la Mangalia

O nouă reţea de falsificatori de carduri a fost descoperită de oamenii legii la Mangalia. Cu ajutorul unei „pisici“ montate pe un ATM, un grup de tineri a reuşit să falsifice mai multe carduri bancare şi să extagă sume de până la 2.000 de lei. 


„În mai puţin de o săptămână am primit la sediu opt plângeri de la diverse persoane care sesizau faptul că le-au fost extrase din conturi diverse sume fără a avea cunoştinţă. În urma cercetărilor am descoperit un dispozitiv montat la unul dintre ATM-urile din centrul oraşului care citea informaţiile persoanelor care efectuau operaţiuni financiare“, a declarat Nicolae Pescaru. Anchetatorii spun că obiectele electronice de plată au fost clonate în Mangalia, iar banii, valori de până la 2.000 de lei, au fost extraşi de la mai multe bancomate din Constanta.

Grupare din Constanţa

În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii spun că reţeaua, formată din cel puţin trei tineri, este cel mai probabil din Constanţa. Până în momentul de faţă anchetatorii au stabilit un prejudiciu de peste 100 de milioane de lei vechi. Poliţiştii susţin că au deja un cerc de suspecţi şi că prinderea acestora este doar o chestiune de timp.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: