Constanţa: Proiect pentru şoseaua ocolitoare a Mangaliei

Constanţa: Proiect pentru şoseaua ocolitoare a Mangaliei

Întâlnirea a avut loc la primăria din Mangalia

Proiectul prevede ca drumul să aibă o lungime totală de 8 kilometri şi două benzi de circulaţie, cu o platformă de 10 metri. Dezabaterea publică privind şoseaua ocolitoare a avut loc ieri după-amiază.

Ştiri pe aceeaşi temă

Investiţia „Varianta ocolitoare Mangalia“ face parte dintr-un program cu finanţare europeană, în care autorităţile române achită doar 25 la sută din valoarea toatală a proiectului.
La programul cu finanţare europeană sunt înscrise alte 11 oraşe, din care doar 7 vor fi selectate pe criterii tehnice şi de mediu.
„Dacă proiectul privind construirea şoselei ocolitoare a municipiului Mangalia va face parte din cele 7 selectate, execuţia va dura 24 de luni“, au declarat autorităţile locale din Mangalia.
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale va decide săptămâna viitoare care sunt localităţile selectate, după ce în prealabil proiectul va intra în Comisia de Mediu.
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările