Constanţa: Poziţia Bisericii Adventiste faţă de gestul bărbatului care şi-a ucis soţia

Constanţa: Poziţia Bisericii Adventiste faţă de gestul bărbatului care şi-a ucis soţia

Cei doi soţi, în vremurile bune

Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea s-a sesizat cu privire la tragedia de la Vadu şi transmite condoleanţe publice familiei Câniparu şi, în mod special copiilor, afectați de această tragedie.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Biserica doreşte să îşi exprime surprinderea şi dezaprobarea față de acest gest inexplicabil pentru principiile creştine“, spune Nelu Burcea, directorul Departamentului de Comunicare din cadrul Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea.

„Sunt costernat! Era o familie normală... mi-e greu să înțeleg cum s-a putut întâmpla aşa ceva! Prioritatea noastră în acest moment este acordarea de sprijin pastoral şi de specialitate celor doi copii şi familiei. I-am vizitat deja. Cel mic este mai puțin afectat, având în vedere vârsta, însă copilaşul cel mare este devastat şi nu poate să-şi explice gestul tatălui său“, a declarat pastorul local Liviu Bădescu, la aflarea veştii.

Crimă pasională: i-a dat foc nevestei aflată în maşină şi apoi s-a predat

„Iată că, deşi suntem implicați la nivel național şi mondial în campania «EndItNow» pentru oprirea violenței împotriva femeilor ce include materiale de informare şi strângerea unui milion de semnături pentru a fi trimise către Organizația Națiunilor Unite, realitatea unor evenimente imediate ne arată cât de fragilă este ființa umană în fața problemelor de zi cu zi“, a mai adăugat acesta.

Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea este recunoscută de statul Român alături de celelalte Biserici care funcționează în România şi este implicată în acţiuni sociale, având o reţea de 783 de instituţii medicale, care deservesc 15 milioane de persoane şi promovează în mod consecvent programele de asigurare a sănătăţii populaţiei.

Crimă pasională în autobuzul 28. Un bărbat i-a tăiat gâtul soţiei sale

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările