Constanţa: Un paznic de la şezlongurile din Mamaia a fost înjunghiat azi-noapte

Un bărbat de 66 de ani din Constanţa a fost înjunghiat azi-noapte, la locul de muncă. Sever Ivan, paznic la şezlonguri în staţiunea Mamaia, a fost înjunghiat de un om al străzii, după ce l-a lăsat să se adăpostească de furtună în cortul de pe plajă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sever Ivan a povestit că aseară, imediat cu s-a pornit furtuna pe litoral, un om necunoscut a intrat la el în cort să se adăpostească de ploaie.

„După ce s-a oprit ploaia, l-am rugat să plece şi exact când a ieşit din cort, am simţit o lovitură puternică în piept", a povestit victima de pe patul de spital.

Sever Ivan a fost înjunghiat în piept cu un cuţin cu lama de 10 centimetri, apoi şi în abdomen. Victima a fost transportată de urgenţă la spital, fiind sub îngrijiri medicale.

Agresorul, Gheorghe M., are 60 de ani şi este din Constanţa. „Atacatorului s-a întocmit dosar penal pentru port  ilegal de cuţit şi în funcţie de plângerea formulată de victimă, vom face încadrarea juridică. Agresorul riscă închisoare între doi şi cinci ani pentru fapta comisă", a declarat Iulian Dode, şeful Poliţiei Mamaia.

Dode a mai spus că în astfel de cazuri rar se întâmplă ca victimele să depună plângere, acestea preferând să-şi rezolve pe cont propriu problemele.

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările