Constanţa: Oferte bulgăreşti pentru Crăciun românesc

Constanţa: Oferte bulgăreşti pentru Crăciun românesc

Bulgarii vin cu oferte tentante de sărbători

De Sărbători, bulgarii vin cu oferte tentante. Staţiunea Bansko, care se află la aproximativ 800 de kilometri de Constanţa, este cea mai vestită din Bulgaria. La un hotel de trei stele, şapte zile de cazare costă 294 de euro, fără masă.

Pentru cina de Crăciun turiştii mai trebuie să plătească 50 de euro de persoană. La un hotel de cinci stele, cazarea costă 128 de euro pe noapte. Pentru masa de Crăciun turiştii mai trebuie să plătească 128 de euro.

Cea mai apropiată staţiune montană bulgărească este Pamporovo, aflată în partea de sud a Bulgariei. „Acolo sunt brazi foarte mulţi şi foarte înalţi. Este o staţiune însorită. De la Constanţa sunt aproximativ 550 de kilometri, pe care-i străbaţi în aproximativ opt ore“, explică Alma Micu, managerul unei agenţii de turism din Constanţa.

Cazarea la un hotel de patru stele, cu demipensiune, costă între 35 şi 60 de euro pe noapte. Masa festivă de Crăciun costă între 25 şi 45 de euro.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: