Constanța: Medalie de aur pentru Ionuţ Vulpe la Campionatul Național de Box

Constanța: Medalie de aur pentru Ionuţ Vulpe la Campionatul Național de Box

Cei mai buni pugilişti de la fiecare categorie au disputat finala duminica

Mangalia sărbătorește întoarcerea celor doi sportivi care au fost prezenți la Campionatul Național de Box pentru cadeți. În perioada 17-24 octombrie 2010 la Câmpulung, Clubul Sportiv „Calatis“ a fost prezent cu doi sportivi la startul competiției, din fericire unul a câștigat medalia de aur la categoria sa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ionuţ Vulpe şi Marius Chelărescu (13 ani), antrenați de Nicu Chovoreanu au încercat să cucerească la Câmpulung titlul de campion național. Ionuţ Vulpe este elev la Școala cu clasele I-VIII nr.1 din Mangalia, iar în urma meciurilor câștigate acesta s-a impus la categoria sa.

„Iată cum şcoala de box din Mangalia, sub îndrumarea antrenorului Nicu Chioveanu face performanţă şi contribuie astfel, prin micii campioni, la creşterea prestigiului municipiului nostru în ţară”, a declarat primarul Mihai Claudiu Tusac.

Dar acesta nu este singurul boxer de la Clubul Sportiv „Caltis“ care reușește să se impună anul acesta. Ionuț Neacșu după ce în  primăvara anului acesta și-a agățat de gât o medalie de bronz la Cupa Națională României iar în toamnă a reușit să se autodepășească  câștigând medalia de argint la Campionatul Național de Seniori.

„Îi aşteptăm pe toţi copiii care vor să crească sănătos şi să practice un sport de performanţă să intre în sala noastră de box din incinta Colegiului Economic Mangalia. Boxul este un sport bărbătesc, care poate părea dur, dar formează caractere puternice, ale unor luptători și ale unor supravieţuitori”, a precizat antrenorul Nicu Chioveanu.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările