O fată de 15 ani a câştigat titlul Black Sea Model. Frumoasa Simona Mîndilă este din Constanţa şi are 1,80 metri înălţime

O fată de 15 ani a câştigat titlul Black Sea Model. Frumoasa Simona Mîndilă este din Constanţa şi are 1,80 metri înălţime

Simona Mîndilă din Constanţa - Black Sea Model - FashionTV FOTO fpeople.ro

Simona Mîndilă a primit titlul de Black Sea Model 2013 în concursul internaţional de modele organizat de FashionTV în Mamaia în cadrul Internaţional Fashion Weekend.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Mîndilă a câştigat marele titlu Black Sea Model 2013 acordat sâmbătă, 17 august, de FashionTV, la Mamaia.

Simona este din Constanţa, are 15 ani, 1,80 metri înălţime şi a fost selectată de Caravana FashionTV. Ea şi-a făcut debutul în modeling în această vară, pe scena FashionTV Summer Festival Mamaia.

În total, 21 aspirante la marele titlu au concurat pe scena FashionTV din Piaţeta Cazino din Mamaia. Concursul s-a desfăşurat atât pe scenă, în direct în faţa juriului format din profesionişti şi a publicului, cât şi pe platforma fashiontv.com. Pe acest site, concurentele au putut fi votate, voturile primite online reprezentând 50% din nota finală obţinută în concurs.

Pe scenă, tinerele participante au trecut prin probă costumului de baie (costume asigurate de Vero Milano) şi de cea a ţinutei elegante (concurentele au purtat rochii semnate Walid Atallah).


 
Câştigătoarele Black Sea Model Awards 2013 sunt:

Black Sea Model 2013 -€“ Simona Mîndilă

Most Scanned on fashiontv.com Model €- Irina Cotar  

FTV Tourism Mamaia Model -€“ Alexandra Andrioaia

Catwalk Model -€“ Beatrice Piele

Luxury Spring Water Model -€“ Iuliana Dup

F-18 Acay Drink Model - Andrada Bara

FashionTV 88 Energy Drink Model €- Cristina Oprişan

F Vodka Model -  Iuliana Zaborot

Cosmote Model Award -€“ Amalia Sânta  
 
Show-ul a fost transmis live de TVR 1 şi de postul internaţional FashionTV. Invitata specială a serii a fost Ania J, MC-ul FashionTV, care a prezentat spectacolul alături de Claudiu Constantin, prezentatorul FashionTV România.

Vă mai recomandăm

Miss Litoral 2013 este Andreea Giurea, o tânără de 18 ani din Călăraşi

FOTO Irina Columbeanu este Mini Miss FTV Model. Fiica lui Iri şi a Monicăi a fost desemnată cea mai frumoasă fetiţă de la Baby Fashion Weekend

 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările