Constanţa: Lil’ Kim cântă la Bamboo

Constanţa: Lil’ Kim cântă la Bamboo

Constanţa: Lil’ Kim cântă la Bamboo

Biletul de intrare la concert costă 50 de lei. Celebra artistă hip - hop va cânta pentru publicul de la malul mării după miezul nopţii.  Lil’ Kim a sosit aseară la Mamaia.


Artista a dat peste cap programul organizatorilor încă de la sosirea în România. „Solicitase o maşină pentru a merge la cumpărături în Bucureşti, alături de cei şase dansatori, însă s-a răzgândit în ultimul moment şi a cerut să plece către Mamaia“, a declarat Mara Andronescu, PR manager la Bamboo.

Artista a venit la malul mării cu elicopterul. Şi în ceea ce priveşte cazarea Lil’ Kim s-a răzgândit în ultimul moment. Ea a refuzat să se cazeze la hotelul Vega şi a ales o cameră la Rex, tot la cinci stele. A cerut să aibă în cameră flori şi şampanie. 

Artista va concerta la noapte după ora 2.00, timp de 45 de minute. Biletul de intrare costă 50 de lei. Artista plănuieşte să rămână până duminică pe litoralul românesc.

Lil’ Kim, pe numele real Kimberly Denise Jones, s-a născut în Brooklyn, New York, pe 11 iulie 1975. Şi-a început cariera muzicală în 1994, iar până în prezent a lansat patru albume. Artista a cântat alături de Puff  Daddy, Cristina Aguilera, Pink şi Maya. În prezent, lucrează la cel de-al cincilea album – „Vintange“, care urmează să fie lansat până la sfârşitul anului.

Lil’ Kim se află pentru prima oară în România. Este al treilea concert de marcă organizat în această lună în clubul Bamboo din Mamaia, după Shaggy şi Kelly Rowland.