Constanta: Kelly Rowland a făcut show în Bamboo

Constanta: Kelly Rowland a făcut show în Bamboo

Constanta: Kelly Rowland a făcut show în Bamboo

Hiturile „Work“ şi „When Love Takes Over“ au făcut valuri printre spectatorii care azi-noapte s-au aflat în clubul Bamboo din Mamaia, special pentru a o asculta pe cântăreaţa, artista şi compozitoarea din Atlanta - Georgia. Kelly Rowland este colega celebrei Beyonce Knowles în trupa Destiny’s Child.


Deşi spectacolul era anunţat să înceapă la ora 1.00, a fost amânat pentru ora 2.30 noaptea şi a durat aproape o oră. Spectatorii au ajuns la Bamboo cu patru ore mai devreme, ca să nu rateze momentul. Într-o rochie scurtă, neagră și mulată, cu ghete decupate, cu toc foarte înalt, Kelly Rowland a cântat o oră publicului din Mamaia. Fanii s-au declarat mulţumiţi de cum a fost organizat evenimentul şi că securitatea de la intrare a fost de lăudat. „Faţă de spectacolul cu Shaggy a fost mai frumos acum. Mi-a plăcut foarte mult că artista nu s-a concentrat doar asupra cântecelor, ci ne-a implicat în reprezentaţie. Pe mine chiar m-a pupat pe obraz, în pauza dintre melodii“, s-a lăudat Viorel Tanac, un student de 25 de ani.
Printre vedetele care au dansat pe ritmurile muzicii lui Kelly Rowland au fost Cătălin Bătezatu, Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, care au asistat la tot concertul. Andreea și Lucian s-au postat chiar lângă scenă, fiind admiratori ai stilului R&B.
Organizatorii se aşteptau ca noaptea în care cântăreaţa Kelly Rowland va fi în Mamaia să fie una de senzaţie.