Constanţa: O femeie a murit în condiţii suspecte

Poliţiştii constănţeni anchetează moartea unei femei din localitatea Nazarcea. Cadavrul ei, plin de vânătăi, a fost descoperit azi dimineaţă într-o locuinţă socială.

Veronica Ştefanco (56 de ani) din Iaşi se mutase de ani buni în Constanţa împreună cu prietenul ei  Ioan Zahariuc (57 de ani), din Botoşani, şi munceau cu ziua. Vecinii celor doi au povestit că obişnuiau să se îmbete des şi atunci se băteau. Poliţiştii l-au luat la întrebări pe Zahariuc după ce au descoperit pe cadavrul femeii mai multe răni, unele mai recente, altele mai vechi. „Urmează ca după efectuarea necropsiei să stabilim modalitatea de producere a leziunilor pe care le prezintă victima. Deocamdată nu putem să excludem nicio posibilitate în legătură cu cauzele morţii acesteia “, a declarat Zafer Sadâc, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
Zahariuc a susţinut că i-a aplicat prietenei sale ultima bătaie în data de 21 mai ac. dar că a fost în autoapărare pentru că femeia se îmbătase şi voia să-l înjunghie. Anchetatorii vor şti cu exactitate de ce a murit femeia abia după efectuarea necropsiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările