Constanţa: O femeie a fost găsită moartă în canalizare

Constanţa: O femeie a fost găsită moartă în canalizare

Cadavrul a fost scos în câteva minute

Angela Enea (60 de ani) a fost găsită azi - dimineaţă moartă într-o canalizare din incinta portului, între Poarta 6 şi Poarta 7.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost solicitaţi printr-un apel la numărul 112 să intervină pentru scoaterea unei persoane de sex feminin decedate dintr-o canalizare de 15 metri, plină cu apă.


La faţa locului s-au deplasat un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Port şi două maşini Smurd, care au reuşit să scoată cadavrul şi să-l predea poliţiştilor, pentru continuarea cercetărilor.

Victima a fost recunoscută de un bărbat din zonă ca făcând parte din categoria persoanelor fără adăpost. Ea s-a născut în comuna Săbăreni, judeţul Neamţ şi venise în Constanţa de câţiva ani.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Morga Cimitirului Central Constanţa, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor care au condus la deces.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările