Constanţa: EXCLUSIV Mamă, fiică şi bunică se prostituau într-o cameră de cămin

Constanţa: EXCLUSIV Mamă, fiică şi bunică se prostituau într-o cameră de cămin

Bunica fetiţei - prostituată a păstrat jucăriile nepoatei

O copilă de 14 ani a scăpat din mâinile mamei care o a vândut-o la peste 100 de bărbaţi, pentru sume cuprinse între 60 şi 150 de lei. Clienţii, aduşi de concubinul  mamei, plăteau pentru a face sex cu minora, dar şi cu bunica ei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Caz incredibil în Constanţa. Mama şi bunica unei fetiţe sunt acuzate că practicau prostituţia în „familie“ şi au inclus-o în „afacere“ şi pe minora de 14 ani, Alina Florentina A. Coşmarul fetei a luat sfârşit după ce poliţiştii au intrat pe fir. Incredibilă este implicarea bunicii Iuliana Ionescu (69 de ani) în acest caz.

Anchetatorii spun că implicarea bunicii materne a Alinei, Iuliana Ionescu a fost demonstrată cu ajutorul interceptărilor telefonice. „Bunica maternă a minorei întreţinea relaţii sexuale cu diverşi clienţi, însă fapta sa nu poate fi incriminată“, a declarat prim – procurorul Adina Florea.

În baza interceptărilor telefonice, a fost organizat flagrantul de acum o săptămână. În plasă au căzut minora şi mama - proxenet. Probele i-au condus pe procuror la concubinul mamei, dar şi la bunică. Mama şi concubinul au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, iar micuţa a fost preluată de o instituţie de ocrotire.

Bătrâna nu poate fi acuzată de proxenetism, întrucât femeia nu se ocupa de racolarea bărbaţilor dispuşi să plătească. În plus, spun procurorii, vârsta înaintată a femeii nu permite justiţiei să o condamne la mai mult de jumătate din pedeapsa prevăzută de lege.

Bunica Alinei neagă implicare ei în acest caz, susţinând că nu şi-a mai văzut nepoata de mai bine de un an şi că, dimpotrivă, s-a ocupat de educaţia fetei. „Am crescut-o pe Alina de când era bebeluş, am dat-o la şcoală şi am îngrijit-o până la aproape 13 ani“, povesteşte Iuliana Ionescu.

Femeia spune că în urmă cu mai bine de un an, fiica sa (Stela Akar) a venit şi i-a luat nepoata, fără a da vreo explicaţie. „Stela venea la mine doar când luam pensia şi mai cerea şi alocaţia copilei. De fiecare dată când venea, era beată şi mă bătea groaznic“, spune femeia cu glasul înecat în lacrimi.

„Eu știu că trăiesc cu același bărbat“

Bunica Alinei este convinsă că nepoata ei a deprins toate obiceiurile neruşinate ale mamei. „Stela a învăţat-o tot ce-i mai rău. Eu ştiu că fiica şi nepoata mea trăiesc cu acelaşi bărbat, cu Gabriel Stoicescu“, dă asigurări bătrâna.

„Fiica mea a venit la mine, m-a bătut şi mi-a luat nepoata. Nu am mai văzut-o de peste un an“, povesteşte bunica. Ea îşi acuza fiica şi nepoata că formează un triunghi amoros cu acelaşi bărbat. „Nepoţica şi fiica mea se culcă cu Gabriel Stroiescu“, acuză femeia.

Citeşte şi:

UPDATE Nepotul lui Şerban de la Centrul de Distracţii Europa, găsit cu ştreangul de gât


Amendă cu „greutate“: Un constănţean a achitat 1.000 de lei în monede de 5 bani FOTO


Citiţi mai multe mâine în


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările