Constanța: Doi minori au vrut să cumpere țigări cu o bancnotă falsă

Constanța: Doi minori au vrut să cumpere țigări cu o bancnotă falsă

Bancnota falsă a fost trimisă pentru a fi expertizată

Copiii intraseră într-un local din centrul Constanței și au încercat să pună în circulație o bancnotă falsă de 100 de lei după ce au vrut să cumpere un pachet de țigări. Ei au fost prinși de un polițist care se afla în afara programului de lucru.

Andrei Stancu (23 de ani) este agent în cadrul Secției 4 de Poliție. Joi seara, în jurul orei 22.00, polițistul venise în barul Epoca Metalelor, de pe Bulevardul Tomis, în zona Primăriei. El povestește că i-a zărit pe cei doi copii, cu vârste cuprinse între 13 și 14 ani, când au intrat în local pentru a cumpăra un pachet de țigări.

„I-am văzut și mi s-a părut un pic cam ciudat ca doi minori să intre într-un local fluturând o bancnotă de 100 de lei și să ceară țigări“, spune agentul Stancu. Polițistul s-a dus la cei doi minori și le-a cerut bancnota pentru o verificare. După ce și-a dat seama că hârtia este falsă, agentul și-a anunțat colegii apelând la 112.

Citiți mai multe în Adevărul de Seară de mâine!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: