Constanţa: Constănţean jefuit de propriul fiu

Constanţa: Constănţean jefuit de propriul fiu

Şi-a terminat vizita la tată şi a i-a luat şi economiile

Un tânăr a furat aproape 5.000 de lei din casa tatălui său şi a încercat să scape luând un taxi pentru a ajunge la Buzău.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sebastian Tudor (18 ani) locuieşte în comuna Verneşti din judeţul Buzău împreună cu mama sa. Părinţii lui sunt divorţaţi, iar el venise la Constanţa în vizită la tatăl său. Joi seara, după plecarea băiatului, a anunţat Poliţia şi a reclamat că i-au fost furaţi toţi banii din casă, acuzându-l pe fiul său de comiterea faptei.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că există posibilitatea ca tânărul să se îndrepte spre judeţul Buzău, înapoi la mama sa. În jurul orei 21.00, poliţiştii din Urziceni au fost anunţaţi că pe Drumul Naţional 2A, dinspre Slobozia, circulă un autoturism taxi cu numere de Constanţa.

Câteva zeci de minute mai târziu maşina a fost trasă pe dreapta. Sebastian Tudor a fost verificat, iar oamenii legii au găsit la el suma de 4910 lei. Tânărul a recunoscut că a luat banii din casa tatălui său, iar acum cazul este cercetat de poliţiştii Secţiei 3 din Constanţa.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările