Constanţa: Ceaţă pe Autostrada Soarelui şi în judeţ

Constanţa: Ceaţă pe Autostrada Soarelui şi în judeţ

Este ceaţă pe A2, între kilometrii 36 şi 64

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, între kilometrii 36 şi 64, se circulă în condiţii de vizibilitate redusă, pe alocuri sub 20 de metri, din cauza ceţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conducătorii auto sunt sfătuiţi ca în condiţii de ceaţă densă să folosească luminile de ceaţă, să circule cu viteză redusă şi să mărească distanţa de siguranţă în mers între autovehicule.

Centrul Infotrafic anunţă că în judeţul Constanţa pot fi întâlnite porţiuni cu vizibilitate mai redusă, dar şi segmente de drum cu vizibilitate redusă, uneori la mai puţin de 50 de metri.

Traficul rutier pe DN 2A Hârşova - Constanţa, reluat pentru vehiculele grele

După ce toată noaptea autorităţile au restricţionat traficul rutier pe DN 2A Hârşova - Constanţa pentru vehiculele cu masa totală autorizată mai mare de 3,5 tone, de dimineaţă măsura a fost ridicată.

Restricţia a început aseară, la ora 20.15, din cauza ninsorii abundente şi a viscolului puternic şi a fost ridicată în această dimineaţă. Conducătorii vehiculelor grele sunt sfătuiţi să îşi întrerupă traseul şi să intre în parcări pentru a permite intervenţia utilajelor de deszăpezire.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările