Constanţa: Campania „Stop Violenţa“ ajunge la Mangalia

În această sâmbătă, la ora 17.00, plaja Bemad Beach din Olimp (Mangalia) va găzdui a treia etapă a campaniei „Stop Violenţa“, iniţiată de Federaţia Română de Unifight.

Ştiri pe aceeaşi temă

Organizatorii doresc să lanseze un semnal de alarmă către societate cu privire la fenomenul violenţei şi diversele forme pe care le poate îmbrăca.

În cadrul acestui eveniment, o serie de personalităţi din lumea sportivă vor veni să susţină campania de stopare a violenţei. La întâlnire vor participa Mihai Gosav, Silviu Geandră, Ionuţ Smerea şi Doru Bucătaru. Ei vor oferi publicului demonstraţii sportive şi vor încerca să îndrume tinerii către sport.

Chiar dacă sporturile de luptă, sunt considerate sporturi dure, de cele mai multe ori duc la un control mai bun al practicantului.

Campania a început la Bucureşti, la data de 1 iunie şi a continuat la Timişoara. Acţiunile au fost primite cu entuziasm de tinerii iubitori de sport.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările