Constanţa: Cadavru descoperit în apa lacului Siutghiol

Constanţa: Cadavru descoperit în apa lacului Siutghiol

Constanţa: Cadavru descoperit în apa lacului Siutghiol

Descoperire macabră făcută azi noapte de un tânăr din localitatea constănţeană Istria în timp ce se plimba prin staţiunea Mamaia.


Poliţiştii din Mamaia au fost sesizaţi joi seară că în lacul Siutghiol se află o persoană înecată. Odată ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că trupul neînsufleţit se afla după vegetaţia de pe marginea lacului, iar pentru scoaterea cadavrului a fost necesară intervenţia lucrătorilor din cadrul ISU Constanţa.

Cadavrul de sex bărbătesc era în astare avansată de putrefacţie şi nu a putut fi identificat, asupra sa nefiind identificate bunuri, obiecte sau valori. Bărbatul era îmbrăcat cu un tricou de culoare galbenă, pantalon scurt de culoare albă, cu model în carouri colorate şi încălţat cu pantofi tip sport de culoare albă. Trupul neînsufleţit a fost ridicat şi transportat la Morga Cimitirului Central Constanţa în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: