Constanţa: Bolnav psihic urmărit de poliţişti pe străzile din tot oraşul

Constanţa: Bolnav psihic urmărit de poliţişti pe străzile din tot oraşul

Bărbatul este cercetat pentru furt calificat

Bărbatul din satul Pietreni a furat o maşină şi a gonit pe constrasens, lovind alte două maşini.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ichim Romi Avădănii (37 de ani) s-a urcat în maşina unui bărbat care a oprit la o trecere de pietoni de pe strada Petru Vulcan.

Şoferul a accordat prioritate pietonilor, moment în care bărbatul de 37 de ani a deschis s-a urcat pe locul din dreapta conducătorului auto şi i-a spus că este urmărit de gardienii publici şi de medicii care vor să îl sedeze. Şoferul a coborât din maşină, încercând să-l determine şi pe Avădănii să iasă din autoturism.


Profitând de faptul că şoferul a coborât din autoturism, bărbatul din Pietreni a pornit maşina, a virat stânga pe strada Ion Raţiu şi apoi a pătruns pe bulevardul Tomis, unde a condus pe contrasens. Proprietarul autoturismului a apelat serviciul 112, iar în urmărirea fugarului au pornit două maşini de Poliţie.


În traseul său, bărbatul a lovit două maşini, până să fie blocat în trafic şi reţinut în dreptul Colegiului Tomis.


În acest moment, bărbatul este cercetat de poliţiştii Secţiei 1. Fugarului i se va întocmi dosar penal pentru furt calificat şi va fi suspus unei expertize psihiatrice. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările