Constanţa: Afaceristul spânzurat a fost condus pe ultimul drum

Constanţa: Afaceristul spânzurat a fost condus pe ultimul drum

Cortegiul funerar a străbătut ieri străzile oraşului Năvodari

Rudele lui Gheorghe Brânză nu înţeleg gestul lui, însă vecinii spun că avea datorii la cămătari. Familia s-a abţinut de la declaraţii, iar câteva persoane i-au ameninţat pe reporterii „Adevărul de Seară“ atunci când s-au apropiat de cortegiul funerar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gheorghe Brânză a fost îngropat ieri la cimitirul din Năvodari. La înmormântare au participat zeci de persoane care l-au condus pe ultimul drum. În faţa maşinii mortuare mergeau prietenii celor două fete ale sale ţinând coroane de flori.

Familia lui Gheorghe Brânză a refuzat să facă orice fel de declaraţie cu privire la motivul pentru care el şi-a pus capăt zilelor sau la datoriile pe care le avea la cămătari.

De asemenea, câteva persoane care se aflau în cortegiul funerar au devenit agresive când au văzut obiectivul aparatului de fotografiat. „Băi, n-aveţi destule buzunare la geci!? Vreţi să vă tai beregata!?“, a strigat unul dintre ei îndreptându-se iute spre fotoreporter.

Afacerile l-au îngropat în datorii

Bărbatul a avut mai multe afaceri, atât în Năvodari, cât şi în ţară, dar care i-au adus numai datorii. Vecinii din cartier cred că el s-a spânzurat pentru că nu-şi mai putea achita sumele de bani împrumutate de la cămătari.

„El a fost pe cai mari acum câţiva ani. A avut o discotecă şi un centru de colectare de fier vechi. Dar a intrat în datorii, avea de dat bani la cămătari. Asta cred că este cauza pentru care s-a omorât“, a declarat un vecin.

Gheorghe Brânză s-a spânzurat marţi dimineaţă, în garajul socrilor săi. Cadavrul său a fost găsit abia a doua zi, după ce un vecin care a zărit uşa garajului întredeschisă a alertat rudele. Bărbatul era căsătorit şi a lăsat în urmă două fete.

Una dintre ele este studentă în cadrul Universităţii Ovidius, iar cealaltă este elevă în clasa XI-a la Colegliul Naţional „Mircea cel Bătrân“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările