Conferinţa lui Liviu Dragnea, live pe contul Protecţiei Consumatorilor Constanţa

Conferinţa lui Liviu Dragnea, live pe contul Protecţiei Consumatorilor Constanţa

Conferinţa de presă a liderului PSD, Liviu Dragnea, s-a putut urmări în direct pe contul de Facebook al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa. La scurt timp, postarea a fost ştearsă.

Ştiri pe aceeaşi temă

ANPC-CJPC Constanţa este contul de Facebook unde sunt postate toate comunicatele şi activităţile Comisariatului Judeţean Pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa.

Conferinţa de ieri a liderului PSD, Liviu Dragnea, a fost distribuită pe acest cont, iar la scurt timp a fost ştearsă de acolo. Acest fapt a fost sesizat de USR Constanţa care a postat dovada şi un comentariu: „Dacă cineva mai avea dubii asupra politizării dăunătoare a instituţiilor statului, priviţi o mostră de funcţionar exemplar care în timpul programului de lucru distribuie de pe pagina oficiala a Comisariatului Judeţean Pentru Protecţia Consumatorului Constanţa unei postări a PSD. Şterge mai apoi, întelegând gafa.”

Contactat de reporterii „Adevărul”, Horia Constantinescu, şeful CJPC Constanţa, a declarat că acel cont nu este unul oficial al instituţiei, ci a fost creat pentru a distribui articole şi alte informaţii despre activitatea inspectorilor Protecţiei Consumatorilor. El a recunoscut că „din greşeală” a distribuit acel video, deoarece administrează mai multe pagini, apoi l-a şters de pe pagina respectivă. „Errare humanum est”, a mai spus acesta.

Totodată, Horia Constantinescu a ţinut să precizeze că este membru PSD şi că lucrul acesta nu este un secret.

Pe aceeaşi temă:

Spaţiile de joacă din Constanţa, capcane pentru cei mici. Copil de 2 ani, căzut printre scânduri

Pâine fabricată în condiţii improprii. Verificările Protecţiei Consumatorilor au scos la iveală deficienţe majore

 


 

citeste totul despre: