Conducerea Universităţii Ovidius despre Georgiana Voineagu: „O tânără cu idei frumoase şi cu un zâmbet pentru fiecare“

Conducerea Universităţii Ovidius despre Georgiana Voineagu: „O tânără cu idei frumoase şi cu un zâmbet pentru fiecare“

Georgiana Voineagu

Conducerea Universităţii Ovidius din Constanţa, unitatea de învăţământ promovată de Georgiana Voineagu din funcţia de şef al Biroului de presă, a transmis condoleanţe familiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Universitatea „Ovidius” din Constanţa (UOC) anunţă cu profund regret dispariţia prematură a Georgianei Voineagu, absolventã a Facultăţii de Litere şi şeful Biroului de presă din cadrul UOC.

Din această funcţie din urmă, Georgiana  s-a dedicat  promovării imaginii universităţii în presa locală şi naţională, cu mult profesionalism, devotament şi energie.
 
Atât pentru conducerea universităţii, cât şi pentru toţi colegii care au colaborat cu ea, este o pierdere care nu se poate exprima în cuvinte, profesional, dar şi uman. Pentru noi, Georgiana va rămâne acel om în care îţi puteai pune toată încrederea, o tânără cu idei frumoase şi, nu în ultimul rând, cu un zâmbet pentru fiecare.

Un gând pios şi sincere condoleanţe familiei.  Dumnezeu să o odihnească în pace!“, se arată într-un comunicat de presă.
 
Georgiana Voineagu, jurnalistă la Cuget Liber şi Adevărul, a murit sâmbătă dimineaţa. Ea va fi înmormântată luni, la ora 13.00, la Cimitirul Central din Constanţa. Slujba de înmormântare va fi oficiată de ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările