Clasamentul liceelor din Constanţa, după media de admitere. La cea mai căutată specializare se intră aproape cu media 10

Clasamentul liceelor din Constanţa, după media de admitere. La cea mai căutată specializare se intră aproape cu media 10

Concurenţa la admiterea în liceu a fost strânsă şi în acest an. La clasa cea mai căutată de la cel mai bun liceu al Constanţei, media pentru prinderea unui loc s-a apropiat de 10.

Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân are elevi cu medii de peste 9,50, ultimul admis fiind la Ştiinţe Sociale cu media 9,51. La clasa de Matematică-Informatică, bilingv engleză, media de intrare a fost de 9,84. 

La Liceul Teoretic Ovidius, la aceeaşi specializare Matematică-Informatică, bilingv engleză, s-a intrat cu media 9,62. Ultima medie de intrare a fost la Ştiinţele Naturii: 9,35. 

Al treilea loc în clasament îl ocupă Liceul Teoretic Traian, la care ultimul intrat, de la Filologie, are media 9,06.

Ultimul loc din judeţul Constanţa îl ocupă Liceul Tehnologic Axiopolis din Cernavodă, unde s-a intrat cu media 3,64 la clasa cu specializarea Electric. 

Ministerul Educaţiei a postat vineri, 12 iulie, pe site-ul admitere.edu.ro rezultatele naţionale ale repartizării computerizate pentru admiterea la liceu 2019, în funcţie de mediile obţinute la examenul de Evaluare Naţională şi la terminarea studiilor. 

Elevii din Constanţa află astfel unde vor învăţa în următorii 4 ani. 

Pe aceeaşi temă: 

Admiterea la liceu 2019 Constanţa. Au fost afişate rezultatele repartizării computerizate

Cea mai mare structură a elevilor din România se pregăteşte de înfiinţare. Cum vor liceenii să revoluţioneze educaţia

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: