UPDATE Circulaţia pe A2, între Drajna şi Lehliu, a fost redeschisă

UPDATE Circulaţia pe A2, între Drajna şi Lehliu, a fost redeschisă

Circulaţie închisă pe A2                                                           FOTO CNAIR

Din cauza operaţiunilor de transbordare a kerosenului din cisterna răsturnată ieri pe A2, autorităţile au decis închiderea temporară a traficului rutier între Drajna şi Lehliu.

UPDATE ora 11.50 Circulaţia pe A2 a fost redeschisă pe ambele sensuri.

UPDATE: ora 10.00 Traficul a fost redeschis pe sensul de mers Bucureşti-Constanţa.

Centrul Infotrafic a anunţat că circulaţia este închisă joi, 12 iulie, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 79, pe sensul către Capitală, unde o autocisternă încărcată cu combustibil lichid (kerosen) s-a răsturnat ieri în afara părţii carosabile. Pentru a se permite transbordarea combustibilului, traficul a fost deviat după cum urmează:

- pentru cei care vin dinspre litoral, de la kilometrul 105 (localitatea Drajna) pe DN3A, până în localitatea Lehliu, de unde se reintră pe autostradă;
- pentru cei care vin dinspre Capitală, de la kilometrul 64 (localitatea Lehliu) pe DN3A, până în localitatea Drajna, de unde se reintră pe autostradă.

„Precizăm că o macara pusă la dispoziţie de către CNAIR a repus pe roţi cisterna răsturnată, iar la această oră se desfăşoară operaţiunea de transfer a combustibilului din cisterna implicată în incident în alte două cisterne.

La finalul acestei operaţiuni, drumarii de la CNAIR vor interveni în zona afectată pentru a curăţa carosabilul şi a redeschide circulaţia pe sectorul închis în condiţii de siguranţă.

La finalul întregii operaţiuni, CNAIR SA va anunţa când se va redeschide circulaţia rutieră pe A2, Bucureşti – Constanţa, pe ambele sensuri”, anunţă reprezentanţii CNAIR.

Pe aceeaşi temă:

Pericol pe Autostrada Soarelui. O cisternă încărcată cu kerosen s-a răsturnat. Traficul este oprit 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: