Cine sunt tinerii care au murit în tragedia din Mamaia. O fată se zbate între viaţă şi moarte, iar o alta este grav rănită

Cine sunt tinerii care au murit în tragedia din Mamaia. O fată se zbate între viaţă şi moarte, iar o alta este grav rănită

Imagini de groază în Mamaia FOTO Diana Olariu

Doi băieţi au murit şi două fete sunt grav rănite, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit joi seara de un stâlp de pe marginea bulevardului din staţiunea Mamaia.

Ştiri pe aceeaşi temă

În autototurismul Ford Focus se aflau Veronica Anabella Vezeteu, Ioana Dima, Emanuel Coroma şi Adrian Bîcu, toţi foarte tineri. Ei fuseseră în Constanţa la un prieten comun şi joi seara se îndreptau spre casele lor, din Năvodari.
 
Apelul de urgenţă la numărul 112 a fost dat la ora 20.54 de către martorii tragediei. Ei au povestit că patru persoane sunt încarcetare şi una dintre ele nu mai avea suflare. Din primele informaţii, maşina gonea cu aproximativ 150 de kilometri pe oră. 
 
O autospecială de Descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă cu modul de descarcerare, două ambulanţe SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea” al judeţului Constanţa şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă au intervenit pentru descarcerarea şi acordarea de îngrijiri medicale victimelor. 
 
Pe toată durata desfăşurării acţiunilor de salvare, un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă şi spumă a asigurat măsurile de prevenire şi stingere a unui eventual incendiu ce putea izbucni la autoturismul implicat în accident. 
 
Băieţii, Emanuel Coroma şi Adrian Bîcu, au fost declaraţi decedaţi la scurt timp. Cei doi tineri au copilărit împreună, în Năvodari. Redele au decis ca cei doi să fie înmormântaţi împreună. 
 
Pe paginile lor de Facebook curg mesaje de condoleanţe. De altfel, şi un preot din Năvodari a anunţat joi seara pe internet că este alături de familiile celor morţi şi se roagă pentru sufletele tinerilor, care au murit, dar şi pentru supravieţuitori. 
 
În stare gravă în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa se află Ioana Dima, care este încă în comă. Ea este sub supravegherea medicilor de la Secţia de Terapie Intensivă. Vineri dimineaţa, a apărut informaţia că fata ar fi murit, însă reprezentanţii unităţii medicale au infirmat ştirea. Părinţii ei se roagă să se întâmple o minune şi fata lor să supravieţuiască. Tânăra este studentă anul II la Universitatea Ovidius, la Facultatea de Chimie. 
 
Cealaltă fată, Veronica Anabella Vezeteu, a ajuns şi la la spital cu multiple traumatisme, însă medicii spun că este un miracol cum de a rămas în viaţă. Din păcate, ea nu îşi simte picioarele.
Fata terminase de curând liceul şi era într-o relaţie de prietenie cu şoferul care a murit în accident.
 
 
Veronica Vezeteu FOTO Arhivă personală

 
Ioana Dima FOTO Arhivă personală
 
 
Emanuel Coroma FOTO Arhivă personală

 
Adrian Bîcu FOTO Arhivă personală
 
Pe aceeaşi temă:
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările