Cine este tânărul care a murit înecat în valuri. Marea a făcut prima victimă din acest an

Cine este tânărul care a murit înecat în valuri. Marea a făcut prima victimă din acest an

Medicii au încercat o oră să-l resusciteze pe militar

Medicii au efectuat manevre de resuscitare mai bine de o oră, dar tânărul care s-a aventurat în valuri nu a mai putut fi salvat. Este prima victimă pe care Marea Neagră o face anul acesta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânărul care a murit înecat este sublocotenentul Cătălin-Gabriel Pohace, în vârstă de 24 de ani, de la Batalionul 307 Infanterie Marină. Militarul era din localitatea Piteşti, judeţul Argeş.

În după-amiaza zilei de marţi, 15 mai, a intrat în apa mării în zona Cartierului Consilierilor din Constanţa. „Aflat pe o plajă din municipiul Constanţa, în timpul liber, militarului i s-a făcut rău după ce a intrat în apa mării. Un echipaj  SMURD, solicitat prin serviciul 112, i-a acordat ajutorul medical de urgenţă la faţa locului şi a efectuat manevre de resuscitare timp de aproape o oră însă, cu toate eforturile depuse, ofiţerul a decedat”, anunţă Forţele Navale.

În cauză a fost sesizat Parchetul militar, iar o comisie de cercetare, numită de comandantul unităţii, verifică împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment.

Militarul era absolvent al Academiei Forţelor Terestre, promoţia 2017 şi era necăsătorit.

Conducerea Ministerului Apărării Naţionale transmite condoleanţe familiei îndoliate.

Pe aceeaşi temă:

Prima victimă pe care o face Marea Neagră pe litoralul românesc în 2018: un tânăr de 25 de ani s-a înecat


 

citeste totul despre: