Cine sunt scandalagiii care au provocat teroare la Mamaia. Conflictul cu pistoale şi cuţite ar fi fost cauzat de o fată care s-a distrat cu un bărbat din banda rivală

Cine sunt scandalagiii care au provocat teroare la Mamaia. Conflictul cu pistoale şi cuţite ar fi fost cauzat de o fată care s-a distrat cu un bărbat din banda rivală

Tânărul peste care a trecut maşina a rămas inconştient

Mai mulţi indivizi care fac parte din două bande rivale au provocat un scandal monstru în parcarea clubului Ego, din nordul staţiunii Mamaia, în dimineaţa zilei de vineri, 16 august. Totul a pornit de la o fată care, spun martorii, era iubita unuia dintre bărbaţi, însă s-a distrat toată noaptea cu cei din banda rivală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spre dimineaţă, cearta a degenerat în faţa clubului, când unul dintre bărbaţi l-a lovit pe un altul cu un pumn, acesta fiind doborât la pământ, chiar lângă roata unei maşini parcate. A urmat o bătaie generală. Şoferul maşinii demarează în trombă şi trece peste bărbatul căzut la pământ. În haosul creat, un alt agresor scoate un cuţit şi loveşte în stânga şi în dreapta. Un altul scoate un pistol şi trage un foc şi apoi fuge. După el, aleargă un bărbat din banda rivală, apoi se dispersează.
 
În zonă, era o patrulă de Poliţie care a acţionat de urgenţă, a pornit după ei, i-a prins şi i-a încătuşat pe scandalagii. 
 
Câţiva dintre bărbaţii implicaţi în scandalul din Mamaia sunt Adrian Gabriel Mangu, Bebi Sima, Daniel Bădrăgan şi Ion Stanciu Nicolici au fost propuşi pentru arestare preventivă. A doua zi, trei dintre ei au fost eliberaţi de magistraţi, care i-au plasat sub control judiciar. 
 
În 2017, unul dintre scandalagiii din Clubul Ego a fost implicat într-o altă altercaţie, care a avut loc în parcarea de la Crazy Beach. La acea vreme, mai mulţi indivizi au fost trimişi în judecată pentru încăierare: Alexandru Ioniţă Martin, Robert George Voinea, Constantin Adrian Tîmplaru, Adrian Gabriel Mangu, Florin Iţu, Cornel Costin Scutaru, Ionuţ Mihăiţă Ganea şi Cătălin Pamblică.
 
 
 
 
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: