Cine este noul decan al Baroului din Constanţa

Cine este noul decan al Baroului din Constanţa

Sâmbătă, patru avocaţi au candidat pentru postul de decan al Baroului din Constanţa: Dragoş Chilea, Cătălin Filişan, Andrei Munteanu şi Leonard Ceauşescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Avocaţii constănţeni au decis sâmbătă că Filişan Cătălin va fi noul decan al Baroului Constanţa. El preia ştafeta de la Gabriel Grigore, care a condus organizaţia profesională a avocaţilor constănţeni timp de două mandate.
 
Cătălin Filişan (42 de ani) a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureţti şi este avocat de aproape două decenii. 
 
O vreme, a cochetat şi cu politica, la alegerile din 2008 fiind ales consilier local din partea Partidului Democrat Liberal, însă şi-a dat demisia după nici un an.  
 
Anul trecut, în calitate de fondator al Asociaţiei „Constanţa Restart”, a iniţiat acţiuni de plantare de copaci în oraşul Constanţa, alături de voluntari, în cadrul campaniei “Copacii au nevoie de oameni”.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările