Primăria Constanţa refuză să spună numele firmei misterioase care s-a oferit să conserve Cazinoul din Constanţa

Primăria Constanţa refuză să spună numele firmei misterioase care s-a oferit să conserve Cazinoul din Constanţa

A început organizarea de şantier FOTO M.I.

Reprezentanţii Primăriei Constanţa refuză să spună cine este compania care s-a oferit să conserve gratis Cazinoul din Constanţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul Constanţei, Decebal Făgădău, a anunţat la 15 octombrie că o companie românească s-a oferit să execute gratis lucrările de consolidare a emblemei oraşului Constanţa. 
 
„După ce am demarat campania de strângere de fonduri pentru lucrări împreună cu reprezentanţii festivalului Neversea, am fost contactat de reprezentanţii unei companii care s-au oferit să execute gratis aceste lucrări. Nu vă pot spune numele companiei pentru că nu am acordul lor“, a declarat primarul pentru Adevărul. Ulterior, firma a primit autorizaţie de construire emisă de Primăria Constanţa, 
 
Conform unei investigaţii a publicaţiei Info Sud-Est, este vorba de o firmă din Iaşi, care se numeşte Impex Romcatel Cercetare Proiectare SA, care a fost trimisă în judecată pentru înşelăciune.  Contactaţi telefonic, reprezentanţii firmei ieşene au infirmat acest zvon, spunând că firma lor este de proiectare, deci nu ar putea să realizeze şi lucrări de conservare. „Nu avem noi treabă cu execuţia. Compania aia de fără nume, niciun ziar n-a nimerit-o“, a spus reprezentanta firmei. 
 

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: