Cine este copilul-şofer care a provocat tragedia rutieră în care au murit două fete. Darius a mai fost implicat într-un  accident anul trecut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Darius, minorul care a provicat tragedia de la Cobadin Arhivă personală
Darius, minorul care a provicat tragedia de la Cobadin Arhivă personală

Darius, minorul în vârstă de 16 ani, care a provocat tragedia de la Cobadin, are antecedente. El a mai fost implicat într-un accident şi anul trecut.

Minorul în vârstă de 16 ani, care a provocat accidentul de la Cobadin în urma căruia au murit două fete, Ana şi Daniela, se zbate între viaţă şi moarte, la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Potrivit presei locale, minorul, pe nume Darius, din Viişoara, a fost abandonat de mamă de la vârsta de şase luni, fiind crescut de o mătuşă. 

    

În noaptea de joi spre vineri, el a luat cheile de la maşina mătuşii şi a urcat la volan. „Aveam cheile înăuntru în casă. Nu ştiu când a intrat, când le-a luat. Am un Golf IV. Nu a mai avut astfel de tentative. A mai avut un accident cu scuterul“, a povestit femeia pentru Ziua de Constanţa. „Eu l-am crescut cu mama mea, de la vârsta de 6 luni. Mama lui l-a abandonat, l-a lăsat. Este plecată din ţară. Tatăl lui este cu el la spital. Doar ce am venit şi eu acum. Mi-au spus că este în comă”, a povestit femeia.

   

Darius

Potrivit Antena 3, Darius a mai fost implicat într-un accident în urmă cu un an, în timp ce conducea un triciclu pe o şosea din localitate. În timp ce circula pe drum, a virat la stânga, fără să se asigure şi nu a observat că din urmă vine un motociclist care circula cu viteză. În urma coliziunii, pasagerii din triciclu au fost aruncaţi pe şosea.

image

Cele două fete ucise FOTO Antena 3

Vă recomandăm şi: 

Ziua Marinei Române a ajuns anul acesta la cea de-a 120-a aniversare. Programul evenimentelor

CFR va face reparaţii la o serie de treceri la nivel cu calea ferată. Cât vor costa lucrările şi când vor fi gata

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite