Cine este bărbatul care a murit în accidentul rutier din apropierea Aeroportului Mihail Kogălniceanu

Cine este bărbatul care a murit în accidentul rutier din apropierea Aeroportului Mihail Kogălniceanu

Valentin Negrea s-a izbit cu maşina de un stâlp

Maşina condusă de bărbatul de 43 de ani s-a izbit de un stâlp. După zeci de minute de resuscitare, medicii au declarat decesul şoferului.

Bărbatul care a murit joi, 12 septembrie, în accidentul rutier produs pe DN2A este Valentin Negrea, arbitru de baschet şi cadru universitar.

„Federaţia Română de Baschet şi Colegiul Central al Arbitrilor de Baschet deplâng dispariţia fulgerătoare a arbitrului constănţean de Liga Naţională Valentin Negrea (44 ani).DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ!”, este mesajul postat pe Facebook de Federaţia Română de Baschet.

Valentin Negrea a fost cadru didactic la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii „Ovidius“ din Constanţa.

Mesaj de condoleanţe din partea colegilor:

„Colectivul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport (FEFS) din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa (UOC) regretă profund trecerea la cele veşnice a domnului lect.univ.dr. Valentin Negrea, coordonator al programelor ID-IFR din cadrul FEFS şi reputat arbitru în Liga Naţională de Baschet.

Domnul profesor Valentin Negrea va rămâne în inimile noastre ca un profesor pasionat, devotat studenţilor şi profesiei de dascăl, prin participarea cu succes la diverse competiţii naţionale şi regionale. Colegii şi studenţii care l-au cunoscut, l-au respectat şi admirat îi vor păstra veşnica admiraţie şi recunoştinţă.

Ne exprimăm pe această cale toată gratitudinea pentru tot ceea ce a făcut profesorul Valentin Negrea pentru învăţământul şi sportul constănţean şi transmitem sincere condoleanţe familiei îndurerate şi celor apropiaţi. 

Dumnezeu să îl odihnească în pace!”

S-a izbit de un stâlp

Accidentul rutier s-a produs joi, 12 septembrie, în jurul orei 11.10, pe drumul naţional DN2A, între localităţile Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa.

„Un bărbat de 43 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe DN 2 A, în afara localităţii Ovidiu, din direcţia Ovidiu către Mihail Kogălniceanu, iar în zona kilometrului 289, pe fondul neatenţiei în conducere, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers către dreapta, intrând în coliziune cu un stâlp din beton”, transmite IPJ Constanţa.

Medicii sosiţi la faţa locului au început manevrele de resuscitare a şoferului. În cele din urmă, a fost declarat decesul acestuia.

Pe aceeaşi temă:

Accident rutier soldat cu moartea şoferului. Maşina s-a izbit de un stâlp

Accident pe Autostrada Soarelui. Maşină răsturnată în afara şoselei

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: