Centrul RAR Constanţa este funcţional după 8 zile. Ce trebuie să facă persoanele care au avut programări în această perioadă

Centrul RAR Constanţa este funcţional după 8 zile. Ce trebuie să facă persoanele care au avut programări în această perioadă

FOTO Arhiva Adevărul

Timp de opt zile Centrul RAR Constanţa a fost nefuncţional din cauza unor probleme la reţeaua de alimentare electrică.

Centrul RAR Constanţa a fost nefuncţional din data de 9 ianuarie din  cauza unor probleme tehnice, generate de întreruperea alimentării cu curent electric, conform unui comunicat de presă al instituţiei. „Incidentul a fost cauzat de cedarea unui cablu subteran de înaltă tensiune, motiv pentru care activităţile RAR nu pot fi prestate.”

Joi, 17 ianuarie, conducerea centrului a anunţat că problema a fost remediată, iar activitatea a reintrat în normal.

„Sperăm ca situaţia funcţionalităţii să fie una permanentă.

Clienţii care au avut programări şi nu au putut fi onorate din cauza problemelor menţionate pot merge oricând în perioada imediat următoare la RAR Constanţa, fară o altă programare, pentru a putea beneficia de prestaţiile necesare”, transmite biroul de presă al RAR Constanţa.

În cele opt zile de întrerupere a activităţii oamenii au fost nemulţumiţi că nu au fost anunţaţi telefonic de faptul că reprezentanţa de la Constanţa este nefuncţională şi nici nu au fost reprogramaţi la o data ulterioară sau la alte reprezentanţe.

Pe aceeaşi temă:

Bătaie de joc la RAR Constanţa. „Mi-au zis să merg la reprezentanţa de la Ialomiţa să mă rezolve acolo“
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: