Cele mai frumoase pisici, admirate la Constanţa. În cadrul expoziţie se vor strânge fonduri pentru animalele din adăposturi

Cele mai frumoase pisici, admirate la Constanţa. În cadrul expoziţie se vor strânge fonduri pentru animalele din adăposturi

Cele mai frumoase pisiciFOTO Felina Sofisticat

Expoziţia Internaţională „Felina“ are loc în acest weekend, la Pavilionul Expoziţional Mamaia, fiind organizată de Asociaţia Felina Sofisticat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vor veni la ţărmul Mării Negre, din toate colţurile lumii, pentru a defila în faţa a patru arbitri internaţionali, feline superbe din peste 15 rase, precum Persana, Exotica, Maine Coon, Norvegiana de Padure, Ragdoll, Siberiana, Angora Turceasca, Sacra de Birmania, Bengaleza, Burma, British Shorthair, Cornish Rex, Devon Rex, Don Sphynx, Albastru de Rusia, Singapura, Sphynx, Peterbald.

Expoziţia-concurs, organizată de Asociatia Felina SofistiCAT, se va desfăşura sâmbăta, 12 iulie, între orele 13 – 20, respectiv duminică, 13 iulie, între 10-17, punctul culminant fiind finala "Best in Show".

Graţioasele finaliste ale celor patru categorii (persane şi exotice, păr semilung, păr scurt, orientale şi siameze) se vor întrece atât pentru un loc pe podium, cât şi pentru premiile generoase oferite de sponsori, constând în hrană şi accesorii pentru pisici.

De asemenea, sâmbată va avea loc o prezentare specială a raselor Persana şi Exotica. În ambele zile de expoziţie, vizitatorii vor beneficia de preţuri promoţionale pentru produse şi accesorii destinate atat pisicilor (hrană, igienă, joacă), cât şi iubitorilor acestora (bijuterii, haine, poşete etc.).

De asemenea, vor fi picturi pe faţă pentru cei mari şi mici, precum şi o multime de obiecte vestimentare unicat, pictate manual.

Conform tradiţiei, va fi continuată şi campania "Arată că îţi pasă!", în cadrul căreia se vor strânge donaţii (în bani sau hrană) pentru animalele din adăposturi.

Pretul unui bilet de acces la expozitie este 10 lei, pensionarii beneficiază de 50% reducere, iar copiii sub 12 ani au acces gratuit.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: