Cele mai frumoase fotografii de la Aeromania 2015. Evenimentul aviatic a adunat peste 15.000 de spectatori

Cele mai frumoase fotografii de la Aeromania 2015. Evenimentul aviatic a adunat peste 15.000 de spectatori

Imagini de colecţie de la Aeromania 2015

Juriul de la Aeroportul Tuzla a desemnat câştigătorii concursului de fotografie „Aeromania 2015“. Peste 15.500 de oameni au venit pe 4 iulie la Aeroportul Tuzla pentru a se bucura de o zi dedicată aviaţiei şi spectacolului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sute de fotografii, care mai de care mai spectaculoase au intrat în concursul organizat de Aeroportul Tuzla. Radu Lupu este marele câştigător de la Aeromania 2015. Imaginea sa a fost apreciată în mod deosebit de toţi membrii juriului. Radu Lupu a câştigat un zbor cu avionul, un afiş semnat de toţi piloţii şi va fi invitatul special al expoziţiei foto care va avea lor la Aeroportul Internaţional Tuzla.

Locul doi, după îndelungi deliberări, a fost revendicat de Răzvan Negrea, iar premiul trei este împărţit de Gelu Strâmboaia, Cristina Georgescu şi Laurenţiu Căpăţână. Menţiunile acordate de juriul din acest an ajung la Aurelian Nedelcu şi Octavian Burcu.

Câştigătorii primelor două premii pot să-şi aleagă momentul în care vor zbura cu un avion de la Aeroportul Tuzla. Expoziţia foto va fi una itinerantă. Ea va avea un vernisaj la Aeroportul Internaţional Tuzla şi apoi va pleca spre Constanta. La eveniment va participa şi graficianul Filiz Velula, un specialist al desenelor de aviaţie şi maşini de epocă.

Aeromania 2015 a reuşit să atingă un nou record în materie de spectatori. Peste 15.500 de oameni au venit pe 4 iulie la Aeroportul Tuzla pentru a se bucura de o zi dedicată aviaţiei şi spectacolului total. În 2014, show-ul a adunat 13.500 de spectatori.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările